Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Звичаєві Козацькі Організації (ЗКО)

ЗАЯВА
 

В зв’язку з публікацією на сайті Всеукраїнської  Федерації  «Спас» (далі  ВФС)  документів  ЗКО    (Головні Норми Звичаєвого Права,  Коментар  до Головних Норм Звичаєвого Права та  Про Звичай)  постало ряд питань  до  ЗКО.  А  саме  - яке відношення  має ВФС  і особисто  О. Притула до опублікованих документів,  до їх прийняття  та  якими  є  взаємовідносини  ЗКО  і  ВФС?

ЗКО  заявляють, що з ВФС і особисто з О. Притулою не  співпрацюють і ніколи не проводили спільні ради, не приймали жодних документів і не відправляли ВФС жодних документів. 

Чому на сайті  ВФС  (Spas.zp.ua)  розміщені  Головні Норми Звичаєвого Права які поки що  прийняті в першому читанні, перебувають в процесі прийняття і  не підлягають  оприлюдненню ми точно не знаємо.  Ми  звісно не робили з даного документа таємницю і розсилали його по козацтвам  і іншим українським організаціям,  зокрема для ознайомлення і з правом пересилки, але ж не для  оприлюднення!  Тому ми вважаємо, що в даному випадку сталося непорозуміння.

Тому ми офіційно звертаємося  до керівництва  ВФС  зняти з сайту  даний  документ  і  супровідні документи.  У нас також прохання до всіх інших  організацій утриматися поки що від публікації наших документів.  Найближчим часом  ЗКО  проведуть третю Раду по прийняттю Головних Норм Звичаєвого Права і зокрема вирішать питання  оприлюднення даного документа і всіх супровідних документів.

Ми також вважаємо за потрібне заявити про  наші принципи, на яких основуються  наші відносини з іншими.

ЗКО не співпрацюють і не підтримують жодних стосунків з антидержавними та антинаціональними організаціями. До  таких  ми відносимо  різні секти, московську  церкву,  різні  «казачєства»,  політичні партії проросійської  орієнтації та  ліберальні політичні партії прозахідної орієнтації. Також  ми не співпрацюємо з тими українськими організаціями, зокрема козацтвами  які, в тій чи іншій формі, підтримують стосунки з антидержавними і антинаціональними  організаціями.  Ці принципи  ми поширюємо  також на окремих осіб. 


Радник ЗКО, відповідальний за ідеологічну роботу, Єремчук  Петро.
17. 09. 2011.

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.