Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Збір добровільних пожертвувань
 26.6.2014
Шановні відвідувачі сайту!

14 жовтня 2008-го року на нашому сайті зі згоди автора почалася публікація електронної версії книги Олександра Петровича Косухи «Вільний спосіб життя. Незнищенна традиція воїнів-охоронців Краю та споконвічні принципи самоорганізації українців», в якій автор, на основі історичних фактів та духовної спадщини Спасу, збереженої та переданої Леонідом Безклубим, розкрив тему духовно-спадщанської традиції українського Звичаю Спас.

До сьогоднішнього дня ця значна, без перебільшення знакова робота залишається офіційно не виданою. Тобто, жоден бібліотечний заклад України та світу, жодна книгарня на сьогодні не мають можливості забезпечити запит українців на інтерес щодо корінних питань українського традиційного світогляду, джерел його формування та розвитку.

З люб'язної згоди автора Козацьке братство бойового Звичаю Спас «Сокіл» у партнерстві з Центральним клубом прикладної підготовки «Спас» оголошує збір добровільних пожертвувань на офіційне видання книги Олександра Косухи «Вільний спосіб життя. Незнищенна традиція воїнів-охоронців Краю та споконвічні принципи самоорганізації українців».

Всіх бажаючих надати благодійну допомогу акції просимо перераховувати кошти за вказаними нижче реквізитами:

Одержувач:
ГО «Центральний Клуб Прикладної Підготовки «Спас», ЄДРПОУ 36463717

П/р:
№ 26004052717320, валюта UAH (Українська гривня)
№ 26001052714939, валюта USD (Долар США)
№ 26003052716270, валюта EUR (Євро)

ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК»
МФО 300711

Призначення платежу:
Добровільні пожертвування на видання книги «Вільний спосіб життя...»

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.