Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Оголошується набір
 21.10.2018

Центральний клуб прикладної підготовки «Спас» запрошує громадян віком від 18 років до занять в навчально-тренувальній групі з рукопашу гопки-спас на базі навчального комплексу загону ВОХР ДАХК «АРТЕМ».

Заняття відбуваються в спеціально обладнаному залі три рази на тиждень за розкладом:
Понеділок – 18.00-19.30
Середа – 18:00 – 19.30
П'ятниця – 18:00 – 19.30

Навчально-тренувальний комплекс має всі умови для належного забезпечення потреб тих, хто займається: зручне розташування, обладнані роздягальні (окремо для чоловіків та жінок), душові, туалети, кімнати тренерського складу тощо.



За особистим бажанням члени секції (курсанти клубу) можуть долучитися до теренових занять, (стрілецька підготовка, спеціальний курс рукопашу, польовий вишкіл тощо), а також до заходів Товариства учасників бойових дій «СПАС-УКРАЇНА» культурно-історичного, просвітницького, доброчинного та інших спрямувань.

Адреса: м.Київ, вул.Половецька 49, ст.м. "Лук'янівська"

Більш детальну інформацію стосовно навчально-тренувального процесу можна отримати за телефоном: +380634322704 - Олешко Олександр Леонідович.

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.