Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Анонс заходів, присвячених 100-річчю Кримського походу П.Болбочана
 15.4.2018

20-22 квітня у м.Запоріжжя відбудуться пам'ятні заходи, присвячені 100-річчю переможного Кримського походу Петра Болбочана: круглий стіл "Хортиця та Кримський похід Петра Болбочана (до 100-ї річниці видатної військової операції)" та встановлення пам'ятного знаку на честь історичної зустрічі українських військових - наддніпрянців Петра Болбочана та галичан Євгена Коновальця.

Події 1918 року мають прямі аналогії у теперішньому часі, тому перед істориками, громадськими активістами та просто небайдужими людьми постало завдання: через висвітлення і обговорення подій сторічної давнини сприяти творенню громадянського суспільства на теренах України, формувати патріотичні та ідеологічні засади українства, та запобігти помилкам, які можливі у історичному розвитку.

Представники Товариства учасників бойових дій "Спас-Україна" запрошені до участі у заходах Національним заповідником "Хортиця".

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.