Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Звернення до козаків
 23.5.2010

5 травня 2010 року на особистому інтернет-блозі громадянина Бондаря В’ячеслава Володимировича було розміщено інформаційне повідомлення «Гопки-Спас: КАК ВСЕ НАЧИНАЛОСЬ…», автором якого є сам гр. В. Бондар, що позиціонує себе як «учєнік» Леоніда Петровича Безклубого, «спєціаліст», володіючий «ключєвимі упражнєніямі, бєз которих Спас і нє Спас вовсє»: http://my.mail.ru/community/spas.ua/6D6F6C6348000794.html.

В нахабній, хамській формі оцінюючи козацьку спадщину, козацький Звичай цей «спєціаліст», який бажає «жить в сільной і православной(московського патріархату) імпєріі», порівнює Україну не інакше, як з «банановой рєспублікой». Але апофеозом паскудства даного персонажа є наступне:

«Про самі похорони я умолчу - нічєго нє хочу говоріть. Єдінствєнно отмєчу, что на похоронах «вєрнимі учєнікамі» на память било винєсєно всьо, что только можно било унєсті. Разошлісь даже лічниє вєщі Пєтровіча. Тогда же ісчєзлі і всє архіви ЛЄОНІДА ПЄТРОВІЧА».

Таким чином, поливаючи брудом святий для кожної психічно та морально здорової людини обряд поховання, гр. В. Бондар прямо звинуватив всіх, хто був присутній на похороні козака Безклубого у причетності до зникнення особистого майна Леоніда Петровича, а простіше кажучи, у крадіжці.

Тобто, є «русскій православний монархіст - соотвєтствєнно, імпєріаліст» гр. В.Бондар і є ті (українські козаки), що «заблуділісь, попалі в сєті спецслужб і політіканов», розкрали майно Батька Безклубого і яким треба покаятися та повернутися в лоно церкви.

При тому, вочевидь вважаючи себе «зразковим» християнином, гр. Бондар ні на мить не замислюється над тим, що все ним сказане, від визначення характеру віросповідання до ступеню родинних зв’язків згаданих в його інформаційному повідомленні осіб, є ніщо інше, як брехня і наклеп – духовна шизофренія та розширення володінь диявола, бо «коли каже він неправду, то своє каже, бо він є неправдивий і отець неправди» (Ів. 8. 44).

Зазначивши власну позицію у Заяві від 22.05.2010 (див. http://spas.net.ua/index.inc.php?section=bondar) та коментарях до неї, що є загальноприйнятим у юридичній практиці кроком, Козацьке братство бойового Звичаю Спас «Сокіл» звертає увагу всіх козацьких організацій, окремих козаків, патріотів України на відверто провокаційний та антиукраїнський характер діяльності гр. В. Бондаря та закликає, не порушуючи норм чинного законодавства, дати тому належну оцінку.

Слава Україні!

Козацьке братство бойового Звичаю Спас «Сокіл»


Пам'яті Батька Безклубого:


Під час похорону Леоніда Петровича Безклубого. 2008 рік.
Фото з архіву Козацького братства бойового Звичаю Спас «Сокіл».

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.