Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Олег Тягнибок: Або будемо господарями своєї землі, або обернемося на безправну меншину
 18.12.2009

"Уже тепер питання міграції – це, без сумніву, питання виживання українців, як нації. За роки Незалежності за кордон у пошуках найнеобхідніших засобів для виживання виїхали близько 7 мільйонів працездатних українців. На їхнє місце вже в'їхали щонайменше 6,8 мільйонів чужинців (за даними звіту генерального секретаря ООН 2007 року). За даними Світового банку Україна посідає четверте місце в світі за кількістю прийнятих мігрантів! На наших очах чиниться докорінна зміна етнічної структури населення держави. Це діється на тлі важкої демографічної кризи – мінус 6 мільйонів населення за неповні два десятиліття! Як це ще можна назвати, як не планомірним витісненням корінного народу зі своєї рідної землі" - про це 16 грудня 2009 року заявив кандидат на пост Президента України, лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок під час зустрічі з мешканцями Сумщини.

Зокрема, Олег Тягнибок зазначив: "Питання міграції не просто актуальне – воно кричуще. І його треба вирішувати негайно та системно: з одного боку – творити умови для повернення українців з-за кордону, з іншого – зупиняти навалу іммігрантів з країн третього світу. Інакше всього протягом якихось двох поколінь зникнемо як нація.

Угода про реадмісію з Євросоюзом – злочин проти нації. Документ передбачає, що з 1 січня 2010 року Україна повинна приймати до себе нелегальних мігрантів, яких спіймають на території Євросоюзу і стосовно яких буде доведено, що вони нібито потрапили до ЄС з території України. Експерти підрахували, що тільки перша хвиля нелегальних мігрантів, яких вишлють в Україну одразу після 1 січня, сягне 150 тисяч осіб! А це ж лише початок!

Що робити з мігрантами, яких пхатимуть в Україну? На які гроші їх утримувати? Відправляти на історичну батьківщину майже неможливо. Бо в нас немає відповідних угод про реадмісію з країнами, з яких власне їдуть нелегали. Якщо навіть депортувати примусово, все рівно відправка одного мігранта додому обійдеться нам щонайменше у тисячу доларів. Навіть щоби вислати цю першу хвилю – 150 тисяч – знадобиться близько 1 мільярда 200 мільйонів гривень! Звідки взяти ці гроші? Не платити зарплати, пенсії і стипендії? Здерти ще більше податків з українських підприємців? Чи взяти чергову позику МВФ? Абсурд, але саме таку перспективу малює Україні Угода, бо в ній нема жодного слова про фінансове забезпечення нелегалів зі сторони Євросоюзу – увесь тягар ляже на наші з Вами плечі.

Панівна лжееліта піклується не про національні інтереси, а про можливість якнайдорожче продати наш суверенітет. Євросоюзу ж вельми вигідно обернути нашу державу на такий собі всеєвропейський відстійник для нелегалів.

Згадаймо, як було підписано цей ганебний для України документ. 27 жовтня 2006 року у Хельсінкі Президент України Віктор Ющенко та тодішній міністр закордонних справ Борис Тарасюк парафували, тобто попередньо підписали цю Угоду на Самміті "Україна-ЄС". Після того, 18 червня 2007 року в Люксембурзі тодішній міністр закордонних справ Яценюк підписав цю Угоду остаточно. І нарешті – 15 січня 2008 року Верховна Рада ратифікувала Угоду про реадмісію 226 голосами "за". Голосувала "демократична коаліція" БЮТ і НУНС, в тому числі усі "професійні патріоти" та "націонал-демократи". Деякі з них потім навіть набралися нахабства щось там базікати про загрозу нелегальної міграції. А якби хоч один з них не проголосував за злочинне рішення – і не мали би ми зараз цієї проблеми! Тому наша позиція однозначна – Угоду про реадмісію необхідно розірвати негайно!

"Свобода" виступає за новий закон про громадянство, згідно з яким громадянство надаватимуть тільки тим особам, котрі народилися в Україні або є етнічними українцями".

Детальніше у "Програмі захисту українців" у розділі "Громадянство і міграція. Право на Батьківщину та захист життєвого простору"( http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/).

Більше про кандидата на пост Президента України Олега Тягнибока на сайті www.tiahnybok.info


Джерело: http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/013097/

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.