Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Звернення ВО “Тризуб” ім. Степана Бандери та ВО “Жіноча Січ” до українців

НЕ ДАЙТЕ ЗАКУВАТИ СЕБЕ В КАЙДАНИ! БОРІТЕСЯ!

 16.1.2011

Режим внутрішньої окупації на чолі з януковичами-азаровами-литвинами посилює переслідування українських патріотів. Після узурпації влади шляхом конституційного перевороту бандугрупування “Партія регіонів” та його приспішники використовують будь-які бандитські методи на шляху знищення тих, хто відчуває і називає себе українцем.

Окупаційний режим, реалізовуючи програму “Україна без українців”, розпочав широкомасштабний наступ на все українське. Безпідставні репресії проти опозиційних політичних сил, націоналістичних організацій, незалежних журналістів і письменників стали нормою життя в державі Україна. Попри всі декларації про європейський вибір, демократію та законність, кліка Януковича впевнено скеровує країну до кримінально-олігархічної диктатури. Відчуваючи хиткість свого становища і стрімко зростаюче невдоволення народу, внутрішньо-окупаційний режим намагається за будь-яку ціну знищити все, що може чинити спротив – економічно незалежних підприємців, політиків і партії, які не продалися Партії регіонів, діячів культури та ЗМІ, які мають національний світогляд. А насамперед націоналістів, які своєю ідеологією здатні підняти націю на боротьбу.

Нещодавні безпідставні арешти членів ВО “Тризуб” довели, що ця влада не дотримується ніяких законів і норм права, крім права сили. Абсурдні і нічим не доведені звинувачення, утримання неповнолітніх без повідомлення батьків, катування, відмова у виклику адвоката, незаконні обшуки і вилучення майна – далеко не повний перелік порушень окупантами їхніх же законів. Розгон підприємницького майдану, заборона на мирні мітинги та демонстрації, повернення цензури ЗМІ доводять неможливість мирних демократичних впливів на цю владу.

Якщо нація хоче вижити, їй лишається один шлях – революційний!

Вони не дають нам жити – ми не дамо їм панувати!

На правовий “бєспрєдєл” кримінально-олігархічної диктатури відповімо революційною диктатурою нації!

Нас більше і нам нема чого втрачати!

Слава національній революції!


Джерело: http://zhsich.org.ua/

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.