Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Події навколо пам’ятника Сталіну в Запоріжжі
 5.1.2011

5 травня 2010 року, всупереч протестам, при мовчазній підтримці правлячої партрегіональної адміністрації, у козацькому Запоріжжі під звуки гімну СРСР було відкрито пам'ятник(силумінову напівфігуру у військовій формі з зіркою Героя) Йосипу Сталіну . Це відкриття обернулося ще й надзвичайною ситуацією – у однієї з присутніх, на цьому комуністичному шабаші, жінок не витримало серце і вона померла, а ще двоє пенсіонерів-сталіністів знепритомніли.  Ця ганебна подія і «реакція»  Януковича, який запропонував провести місцевий референдум з питання встановлення цього пам’ятника, викликала обурення українців з вимогою до влади прибрати з козацької землі  ідола кримінальному злочинцеві.
Нагадаємо, що рік тому, в січні 2010 року апеляційний суд м. Києва розглянув та  прийняв рішення у кримінальній справі щодо знищення голодом у 1932-33 роках на території УСРР мільйонів українських селян. Було  визнано сам факт геноциду, розкрито механізми, що були використані для масового вбивства селян та, головне, названо  організаторів цього злочину. Першим в цьому списку названо Сталіна Й.В.

За ствердженням Віктора Ющенко «рішення українського суду… є додатковим аргументом для українського парламенту щодо запровадження кримінальної відповідальності за заперечення злочинів проти людства. Адже виправдання таких злочинів є формою співучасті у них ». Тоді ж Ющенко закликав  лідерів інших держав Східної Європи, що постраждали від комуністичних режимів (Польщі, Грузії, країн Балтії, Росії, Білорусії та інших) підписати Міжнародну Угоду про створення Міжнародного Трибуналу над злочинами комунізму. Тим більше, що напередодні європейська громадськість вже дала свою оцінку цим злочинам, прирівнявши сталінізм до нацизму, й закликавши до засудження цих двох тоталітарних режимів на міжнародному рівні (у 2006 році Парламентська Асамблея Ради Європи - резолюція «Про злочини комунізму та потребу їх засудження» №1481, Празька декларація «Про Європейську свідомість та комунізм» від 3 червня 2008 року, Резолюція Європарламенту від 2 квітня 2009 року «Про європейську свідомість та тоталітаризм», Парламентська асамблея ОБСЄ 01.07.2009 року - резолюція «Возз’єднання розділеної Європи», в якій, до того ж, запропонувала встановити загальноєвропейський День пам’яті жертв сталінізму та нацизму і відзначати його 23 серпня, день підписання пакту Молотова-Ріббентропа 1939 року, що розділив Європу і поклав початок Другій світовій війні). В 2008 році світовій громадськості було представлено документальний фільм «Радянська історія» .

Злочинна бездіяльність влади, невиконання нею законів, змусила українців вдатись до активних дій, починаючи від обливання фарбою (26 травня 2010 року, 60-ти річним С. Новіковим з Запоріжжя), обезголовленням «бюсту» Сталіна 28 грудня 2010 року невідомим мобільним підрозділом ВО „Тризуб” ім. С.Бандери, і закінчуючи 31 грудня 2010 року остаточною ліквідацією ідола міжнародного терориста, якого Запорізький обком компартії намагався, після події 28 грудня, «реанімувати» до 3 січня 2011-го.

Ми впевнені, що до тої пори поки не запрацює Міжнародний  Трибунал  над злочинами комунізму, а всередині країни не буде проведено Люстрацію,  українці не заспокояться і надалі будуть вдаватись до активних дій по декомунізації своєї землі. Причому вслід за пам’ятниками можуть бути «демонтовані» і їхні фанати, якщо не додумаються самостійно розпустити свою «партію» і покаятися перед народом України, а будуть і далі продовжувати свою брудну діяльність. Пожирання луганськими комуністами шашликів на роковини Голодомору остаточно показало, що з цими нелюдами не може бути ніяких розмов. Це створіння без честі і совісті, які поважають лише Сталіна та його методи. Тож для них, як виняток, можна ввести суди-трійки, статус ворогів народу і розстріл.

 

Козацьке братство бойового Звичаю Спас «Сокіл»

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.