Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Показовий виступ на Трухановому острові
 18.5.2005

У місті Києві, на Трухановому острові був організований так званий табір "Euro-Camp" для людей, які приїхали на пісенний конкурс "Євробачення" і з якихось причин не розмістились у готелях столиці. Табір був створений з ініціативи "Пори" за підтримки Київської міської держадміністрації.

18 травня відбувся концерт для мешканців наметового містечка у якому була виділена одна година Могилянці. На початку Могилянського виступу відбувся показовий осередку "Спас". Хлопці продемонстрували вміння володіти тілом і духом, а багато хто з глядачів відкрив для себе перебивання палиць у виконанні Вадима Васильчука, старшого тренера НаУКМА, і Олександра Бабича, інструктора кафедри національних одноборств Військово-Козацького Інституту ім. Великого князя Святослава при МАУП. Після виступу відбулось інтерв'ю зі старшим викладачем НаУКМА Вадимом Васильчуком, яке він закінчив словами "Спас - це життя!".

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.