Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Покрова
 15.10.2010

14 жовтня Козацьке братство бойового Звичаю Спас "Сокіл" та Клуб військово-прикладних систем бою організували та провели покровські святкові стрільби пам’яті Отамана Бульби-Боровця. Учасникам були запропоновані завдання з практичної стрільби по одиночній та груповій цілям.

Найкращі результати в стрільбі по одиночній цілі показали братчики Бабич Олександр, Корнієнко Олександр та Лагутін Андрій. По груповій цілі - Сокира Євген, Олешко Олександр та Тарасенко Тимофій.

Після стрільб команди "Удай" та "Кодра" виконали тактичні завдання з боротьби підрозділів.

Замість того, щоб іти на акції "безрезультатного протесту", які антиукраїнська влада, кепкуючи подумки з українців, з легкістю розганяє або просто забороняє, козаки добре вивчили “Головний урок маршу УПА 18 жовтня” і провели Свято Української Зброї на честь УПА та Українського Козацтва.

Для тих, хто ще вірить в євродемократію, громадянське суспільство, права людини та інші ліберальні цінності, перефразуємо слова знаменитого партизана - покійного команданте Че Гевари: "Хто хоче політичної боротьби, нехай забуде про революцію".

Нехай сприяє та хранить нас Покрова Пресвятої Богородиці Діви, заступниця козацька!

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.