Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Леніна – на смітник!
 4.6.2008

Проти ночі на 28 травня в с. Григорівка Обухівського району невідомі добродії за допомогою техніки зрушили з місця пам'ятник Леніну і так вдало, що він розвалився на три шматки. На п'єдесталі залишились лише черевики. Трагікомічний фінал колишнього вождя логічний...

Ще два місяці перед тим добрі люди розбили йому фізіономію. Сільська влада тоді запобігливо підрихтувала “дорогий образ”, звичайно ж, народним коштом. Не знала, щоправда, що робити з пошкодженим пальцем правиці, замість якого стирчала арматура, викликаючи кпини місцевої молоді. Тепер рішення ухвалено – на звалище і тільки туди!

Тієї ж духм'яної ночі позбувся насидженого місця і пам'ятник Леніну-Бланку в Германівці, теж Обухівського району. Показово, що місцева влада вирішила не порушувати кримінальної справи проти таємничих “зловмисників”.

Тепер чекаємо, що й обухівська районна влада внесе і свою лепту у відродження справедливості та демонтує пам'ятники Леніну та іншим діячам тоталітарного режиму в Обухові та інших населенних пунктах району, тим більше, що є законна підстава – Указ Президента України про ліквідацію пам'ятників діячам, причетним до геноциду в Україні.

Поки ж виголошуємо здравицю на честь невідомих повстанців, які не словом, а ділом продемонстрували свою любов до України. Слава їм!

Історичний клуб “Холодний Яр”

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.