Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

 11.8.2008

Надзвичайному і Повноважному послу Грузії в Україні
пану Мерабу Антадзе

Шановний пане Посол!

У зв’язку з подіями у Південній Осетії та Абхазії висловлюємо Вам, Президенту Грузії, грузинському народу власну повагу та підтримку за безкомпромісність та мужність у відстоюванні національних інтересів Грузії, її територіальної цілісності та суверенних прав.

Втручанням у внутрішні справи Грузії, організацією безпрецедентної компанії з економічної боротьби, масового виселення грузин з Москви та інших регіонів Росії, розв’язанням чергової війни на Кавказі, що супроводжуються брехливою риторикою про «миротворчість» та «братську любов», політичне та військове керівництво Російської Федерації в черговий раз продемонстрували світу надзвичайну цинічність та імперіалістичну, загарбницьку сутність політики Кремля.

Не маємо сумнівів у стійкості грузинського народу та ще раз згадуємо слова Тараса Шевченка, що свого часу стали зверненням до всіх народів Кавказу, які відважно та героїчно боролися (і борються!) за свою волю проти насильницького, жорстокого й безоглядного завоювання, що чинила та досі намагається чинити Москва над кавказькими горцями :

І вам слава, сині гори,
Кригою окуті;
І вам, лицарі великі,
Богом незабуті!
Борітеся – поборете:
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!


Отаман БратстваОлександр Корнієнко

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.