Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Марш Боротьби УПА
 15.10.2012

14 жовтня 2012 року козаки Братства "Сокіл" взяли участь у заходах, присвячених святу Покрови та 70-й річниці створення Української Повстанської Армії, організованих Всеукраїнським Об'єднанням "Свобода".  На мітингу у парку ім. Шевченка виступили ветеран УПА Роман Левчанин, свободівці – лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок, Ірина Фаріон, Олег Панькевич, Андрій Іллєнко, Юрій Михальчишин, а також Голова ОУН Богдан Червак, поет і громадсько-політичний діяч Дмитро Павличко, член Комітету захисту української мови, відомий громадський активіст Олександр Бригинець. Голова Київської міської організації Андрій Іллєнко чітко окреслив передвиборчу ситуацію: "Немає ніякої "третьої сили", ви або з нами, або з ними. Всі зусилля самовисуванців лише відтягують голоси об'єднаної опозиції, тому працюють на наших ворогів." 















Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.