Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Курс стрілецької підготовки
 21.12.2012

З 18 грудня 2012 року групою інструкторів Центрального клубу прикладної підготовки «Спас» розпочато курс стрілецької підготовки* на базі тиру спортивно-технічного центру «Відродження» ТСО України (м. Київ). Метою курсу є підвищення кваліфікації та отримання офіційного статусу інструктора зі стрілецької підготовки ТСОУ.

Козацьке братство бойового Звичаю Спас «Сокіл» вітає Олександра Олешка, Олександра Бабича, Василя Рогу та Олександра Корнієнка з отриманням дозволів медичного й професійного характеру та початком теоретично-практичних занять.

*Стрілецька підготовка у відповідності до Статуту Центрального клубу прикладної підготовки «Спас» та Положення «Про основні завдання та напрями діяльності Клубу» є складовою комплексної програми навчальної підготовки членів (курсантів) клубу та козаків Братства «Сокіл».

Як один з основних факторів сучасного бойового зіткнення, стрілецька підготовка, разом з рукопашем гопки-спас, ножовим боєм тощо, реалізується за напрямом індивідуальної підготовки, є обов’язковим елементом навчально-тренувальної діяльності та предметом дослідницької роботи Клубу. У відповідності до власних можливостей, існуючого досвіду та уявлень, а також загальних вимог, програма стрілецької підготовки Клубу охоплює доволі широкий спектр завдань, методичних форм та способів, зокрема:

  • прицільна стрільба (пістолет, гвинтівка, автоматична зброя);
  • безприцільна стрільба (пістолет, рушниця, автоматична зброя);
  • високоточна стрільба (гвинтівка);
  • практична стрільба;
  • мисливство;
  • стрільба з бойової зброї;
  • стрільба у складі тактичної групи;
  • захисне реагування;
  • тощо.

Одним з завдань, що ставить перед собою Клуб, є повернення інтересу суспільства до масової військової підготовки, як однієї з головних умов національної безпеки та народної (української) традиції, а також розвиток бойової культури, зокрема культури поводження зі зброєю. Регулярна стрілецька підготовка, що відбувається на високому організаційному та методичному рівні, безумовно є необхідним та ефективним засобом вирішення цієї задачі.





 

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.