Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Волонтерська діяльність
 6.4.2013

Вже протягом тижня козаки Братства «Сокіл» у складі трьох сформованих із членів громади волонтерських дружин (двох лінійних та однієї резервної) залучені до робіт з попередження підтоплень та оперативної ліквідації їх наслідків.

3 квітня 2013 року відбулася нарада представників волонтерських організацій та керівництва КМДА за участю голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова та виконуючого обов’язки першого заступника голови Голубченка Анатолія Костянтиновича.

  

В нараді взяли участь представники Козацького братства бойового Звичаю Спас «Сокіл» та Центрального клубу прикладної підготовки «Спас».

За повідомленням офіційного сайту КМДА: «безпосередньо під час зустрічі з головою КМДА пролунало кілька пропозицій від активних киян, зокрема, волонтери готові долучитися до озеленення столиці, відновлення благоустрою, очищення водойм тощо. Підтримають добровольці і пропаганду роздільного збору сміття.

Для ефективної співпраці було обрано трьох громадських активістів, які безпосередньо працюватимуть з головою КМДА. Також столичні волонтери та Олександр Попов щомісяця проводитимуть спільні зустрічі».

Від себе додамо, що на зустрічі були розглянуті питання поновлення системи цивільної оборони, оповіщення населення, підготовки громадських інструкторів та організацій у напрямі дій у надзвичайних ситуаціях, взаємодії з МНС та Міністерством оборони України. Про наміри взяти участь у вирішенні цих та інших пов’язаних з цими питань Братство «Сокіл» та Клуб «Спас» повідомили учасників наради, представників влади та громадських координаторів.

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.