Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Міністерство культури і мистецтв України

Національний заповідник «Хортиця»
Філія «Кам’янська Січ»
 

19.08.2010 р.
м. Запоріжжя

 

Керівництво Національного заповідника «Хортиця» висловлює щиру подяку Козацькому братство бойового Звичаю Спас «Сокіл», Варті «Сокіл», Клубу військово-прикладних систем бою, Олександрійській школі традиційного козацького бойового мистецтва "Спас" за постійну допомогу у впорядкуванні та збереженні сакральної святині українського народу – острова Хортиці.

Зважаючи на надзвичайні погодні умови при яких найменша необережність відвідувачів могла призвести до непоправного – пожеж, протипожежні рейдування козацьких нащадків були корисними і доцільними, що убезпечило національний заповідник від можливих пожеж.

Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю з такими громадськими організаціями і на Хортиці, і на Кам’янській Січі. Завжди будемо раді приймати Вас на теренах козацьких святинь.

 

Завідуючий філією «Кам’янська Січ» НЗ «Хортиця»,     С.В.Сурченко

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.