Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Зустріч з харківськими козаками
 20.5.2013

З 18 по 19 травня 2013 року у Харкові відбулася зустріч представників Козацького братства бойового звичаю Спас «Сокіл» з братами-козаками Сергієм та Андрієм Янголенками, відомими в Україні фахівцями, що утворили на засадах української  бойової спадщини власну систему рукопашного бою, яка, на думку братчиків, в багатьох аспектах близька до рукопашу гопки-спас. Варіант цієї системи, адаптований під умови спортивних змагань, а також успадкована від батьків козацька міць духу та тіла дозволили братам Янголенкам  досягти високих результатів у змаганнях зі змішаних одноборств та боях без правил. Високу ефективність демонструє система й у суто прикладній формі, у практиці бойового застосування (Сергій та Андрій – старші лейтенанти, бійці батальйону міліції спеціального призначення «Беркут»).

Під час зустрічі козаки Братства «Сокіл» та брати Янголенки Словом-Договором скріпили дружні стосунки та угоду про створення у Харкові осередку Козацького братства бойового Звичаю Спас «Сокіл» і Клубу прикладної підготовки «Спас».


Учта на старовинному Донецькому городищі

Братчики висловлюють щиру подяку Андрію і Сергію та їхнім родинам за гостинність та корисну і цінну практичну інформацію щодо прикладного рукопашу та підготовки.

Слава Україні!

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.