Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Літак ЯК-52
 

ЯК-52 – двомісний навчально-тренувальний, спортивний літак, що призначений для початкового навчання та тренування пілотів. Літак-моноплан з низько розташованим крилом і триколісним шасі, що прибирається у польоті, випускався з 1979 - 1995 рр.
Наявність на літаку радіостанції, переговорного пристрою, комплексу пілотажно-навігаційного обладнання, посадкових щитків, шасі, що прибираються з гальмівними колесами надають можливість учням отримати необхідні навички в користуванні обладнанням, властивим сучасним літакам.

Літак призначений для початкового навчання і тренувань льотчиків. Характеристики літака забезпечують навчання льотчиків-спортсменів у виконанні фігур простого, складного і вищого пілотажу. Літак обладнаний двома кабінами. Передньої - для навчання льотчика і задній - для льотчика-інструктора. При необхідності польоти можуть виконуватися одним льотчиком з передньої кабіни. Обладнання літака забезпечує можливість виконання польотів у районі аеродрому та по маршруту вдень у простих метеоумовах. З метою забезпечення можливості експлуатації літака на засніжених аеродромах на літаку може встановлюватися лижні шасі, що не прибираються. Літак може експлуатуватися на грунтових аеродромах та на засніжених при установці лиж замість коліс.

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.