Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Вітаємо!
 14.6.2013

Козацьке братство бойового Звичаю Спас «Сокіл» вітає Центральний клуб прикладної підготовки «Спас» (голова – Олександр Бабич) з підписанням угоди* між Клубом та Товариством Червоного Хреста України, та формуванням у Клубі первинної структури Товариства Червоного Хреста.

* Згідно підписаної угоди з числа волонтерів клубу за сприяння Товариства Червоного Хреста на постійній основі формується рятувальний загін для дій у випадку надзвичайної ситуації чи стихійного лиха, забезпечується відповідна підготовка особового складу загону та координація дій з управліннями з надзвичайних ситуацій райдержадміністрацій міста Києва.

Також підписанням угоди сторони зобов’язалися брати спільну участь у заходах оборонно-масового та військово-патріотичного спрямування, пропаганді та організації заходів донорства крові та її компонентів, загалом у взаємній інформаційній та організаційній співпраці та підтримці.   

Найближчі заходи:

  • Участь у заходах, присвячених Всесвітньому дню донора крові (14 червня).
  • Проходження навчання інструкторів клубу та бійців рятувального загону по базовій 12-годинній програмі надання першої допомоги та реагування на надзвичайні ситуації в рамках системи навчання окремих категорій не медичних працівників.

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.