Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Оголошення
 21.6.2013

Первинна організація Товариства Червоного Хреста України "Центральний клуб прикладної підготовки "Спас" запрошує всіх бажаючих стати донором.

26 червня 2013 року з 10.00 до 13.00 години Деснянською районною організацією Червоного Хреста за підтримки Деснянської районної держадміністрації буде організований День донора з забором крові під девізом «Здай кров – врятуй життя». Забір крові буде проводитись з компенсаційною оплатою на базі районної організації Червоного Хреста по вул. Курчатова, 8-а.

Донором може стати кожна здорова людина у віці від 18 до 60 років. При собі мати паспорт та ідентифікаційний код. Кров здають натщесерце, напередодні дня здачі крові не вживають алкогольні напої та жирну їжу (масло, сало, жирні м'ясо та рибу, молоко, сметану, яйця, морозиво). Забір крові проводиться лише стерильними індивідуальними системами одноразового використання, що повністю виключає зараження.

Тисячі хворих зобов’язані своїм життям, не тільки лікарям, а й людям, які своєю кров’ю подарували їм часточку життя.

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.