Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Х Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека – 2013»
 29.9.2013

З 25 по 28 вересня 2013 року в міжнародному виставковому центрі (м. Київ) відбулася Х Міжнародна спеціалізована виставка засобів захисту, озброєння і спецтехніки «Зброя та безпека – 2013».

До позитивних сторін цьогорічного виставкового майданчику ми віднесли значно ширше у порівнянні з минулими роками представлення західних представників ринку безпеки та озброєння та їх українських ексклюзивних представництв, зокрема компаній з виробництва й продажу оптико-електронних приладів, стрілецької зброї, продукції з матеріалів з підвищеним балістичним опором тощо з Польщі, Латвії, Німеччини та інших держав Євросоюзу.

Звертає на себе увагу той факт, що у виставці беруть участь закордонні організації національного масштабу, такі як Польська палата національного оборонного виробництва, яка представляє майже 150 компаній зазначеного сектора та має статус національного представника польської оборонної промисловості в НАТО.

Учасники та відвідувачі виставки чи не в перше отримали можливість ознайомитися з найкращими зразками українського оборонно-промислового комплексу: бронетехніки, стрілецької зброї, систем ППО, екіпірування тощо.


Ще одним напрямом роботи виставки, який також не може не звертати на себе увагу є розширення переліку компаній та практичне представлення їх товарів та послуг у галузі боротьби з тероризмом.


Можливість оперативно отримати повну інформацію та взяти участь у навчальних програмах та майстер-класах з практичної стрільби, невідкладної медичної допомоги в тактичних умовах, тактичної комунікації та антитерористичної тактики, практично випробувати різноманітні спеціалізовані тренажери та отримати консультації фахівців є безумовним плюсом цього сезону.

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.