Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Заява
 1.3.2014

27 лютого 2014 року представники маргінальної проросійської партії «Русское единство» під прапорами Росії за підтримки злочинців з розформованого підрозділу «Беркут», які порушили присягу на вірність Україні, та російських військових захопили Верховну Раду АРК Крим в Сімферополі. Оскільки попередні дії проросійських сил викликали протестну реакцію кримських татар і українців, вони вирішили вдатися до збройного захоплення органів влади, прийняття незаконних рішень, блокування військових баз та інших злочинних дій, які прямо підривають державний суверенітет України. Не дивлячись на фактичну відсутність протидії з боку українських силових органів, маріонетки Кремля звернулися до уряду Росії з проханням «навести лад» в Криму, а фактично ввести російські війська на територію України.

Росія намагається реалізувати в Україні гітлерівський «судетський сценарій», який вона вже реалізувала в Грузії у 2008 році. Будучи гарантом територіальної цілісності України за Будапештським меморандумом 1994 року, Росія в порушення всіх міжнародних угод ввела свої війська в Україну.

Всеукраїнське Козацьке Братство Спас звертається до США та Великобританії - країн-гарантів безпеки України за Будапештським меморандумом та Ради Безпеки ООН: злочинні дії Росії призведуть до катастрофи, якої Європа не бачила з часів Другої Світової Війни. Українці – мирна нація, яка готова жити в мирі і виконувати всі міжнародні зобов’язання, але не буде терпіти злочинних дій, а тим більше іноземної окупації. Порушення державного суверенітету і територіальної цілісності України поставить під загрозу всю систему міжнародних договорів і призведе до непередбачуваних наслідків.

Звертаємося до українських військових та працівників правоохоронних органів: пам’ятайте про свою присягу на вірність народу України і твердо виконуйте свій професійний обов’язок. Не йдіть шляхом зрадників та злочинців, що «забули» військову присягу, ставши під прапори загарбника – всі зрадники будуть покарані українською нацією!

Звертаємося до українських козаків: захист України – це святий обов’язок козацтва! Усіма можливими засобами бороніть Матір-Україну!

Станем браття всі до бою від Сяну до Дону, в ріднім Краю панувати не дамо нікому!

Слава Україні!

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.