Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Звернення до тимчасового уряду
 14.4.2014

Всякая революция лишь тогда чего-нибудь стоит, если она умеет защищаться.
Ленин В.И.  ПСС. Т. 37. С. 122.

Події, що відбулися в Україні після революції говорять про те, що до влади прийшли у кращому випадку нікчеми, а у гіршому – зрадники. Все, що вони зробили і продовжують робити можна назвати лише ганебною здачею досягнень революції. Україна отримала унікальну можливість нарешті позбавитися від постколоніального антиукраїнського режиму, і стати нарешті незалежною українською державою, а не «УРСР-2». Але новим керівникам країни, які під час революції поводилися так само – як нікчеми і зрадники, і в’їхали за рахунок народних  жертв у владу, потрібна не незалежна Україна, а підконтрольна територія. Оскільки сміливості та сил у них практично немає, то і територія, якою вони бачать «нову європейську Україну», буде маленькою настільки, наскільки дозволять самі українці. Після ганебної здачі Криму, нас готують до ганебної здачі східних областей України.

Пройшло майже два місяці з часу втечі Януковича з найближчою челяддю.  За цей час не покараний жоден злочинець з  чиновників, військових, міліціонерів, СБУшників, які  обслуговували антиукраїнський режим Януковича. Зате повним ходом йде боротьба проти українських патріотів. Замість того, щоб змінювати злочинну систему МВС і готуватися до абсолютно передбачуваних проявів агресії Росії , в.о. міністра внутрішніх справ воює з «Правим сектором»  та обеззброює народ, який і так не має чим захищатися від знахабнілих російських агентів. Аваков рапортує про спокій у Харкові, в якому мало не кожен день безкарно б’ють бітами українців, штурмують офіси патріотичних організацій та палять українські книжки.  В цей же час злочинці у погонах затримують українців, що їхали на мирну акцію, та б’ють їх у «кращих традиціях» МВС часів Захарченка. А з озброєнними терористами, зрадниками батьківщини та бандитами з ОПГ «Люкс» вже тиждень ведуться безцільні переговори, в той час як російські диверсанти захоплюють одне за іншим українські міста.

Схожа ситуація не тільки в інших силових відомствах, а і серед сьогоднішніх очільників уряду. Всі ці демонстративні переходи на російську мову та обіцянки врахувати вимоги тих, хто підняв зброю проти України, є ознаками комплексу меншовартості, слабкодухості  або зради.

Панове можновладці, вимагаємо від вас припинити зрадницькі дії і почати нарешті  думати про українців, які складають більшість населення на сході України, та які завдяки вам стали заручниками озброєних терористів і бандитів з депутатськими мандатами.  Не за те боролися українці, щоб виконувати забаганки зрадників та російських агентів:  ніяких референдумів, ніякої другої державної мови, ніякого совка з леніними-сталіними!

Нагадуємо про те, що до влади привів вас український народ, він же може вас і зняти, і спитати за всі злочини та злочинну бездіяльність!

Козацьке братство бойового Звичаю Спас "Сокіл"

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.