Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Майстер-клас з військового рукопашу
 24.6.2016

15-17 червня 2016 року в селі П’ятихатки Обухівського району Київської області на базі Навчального полігону Державного підприємства «Мобільний рятувальний центр» ДСНС України відбувся обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)».

Центральний клуб прикладної підготовки "Спас" разом з Всеукраїнським об'єднанням військово-патріотичних організацій (ВОВПО) долучився до проведення обласного етапу гри. Інструктори Клубу провели для учасників гри майстер-клас з військового рукопашного бою, в рамках якого ознайомили їх з елементами техніки та тактики прикладного рукопашу Гопки-Спас, та дали можливість перевірити отриманні знання у практичних бойових вправах.

Паралельно відбувалися майстер-класи інших членів ВОВПО: матеріальна частина автомату Калашнікова (Вікторія Лубінцова, Клуб "Прикордонник", с.Калита) та військовий рукопашний бій (Юрій Пустовій, координатор ВВПО, Клуб "Каскад", м.Фастів).

Варто відмітити високий рівень мотивації та інтересу школярів-учасників гри до оволодіння новими військовими знаннями та практичними навичками. Дякуємо організаторів обласного етапу гри «Сокіл» («Джура»)» за запрошення та гостинність!




Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.