Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Парламентські слухання
 20.10.2016

19 жовтня представники Товариства учасників бойових дій "Спас-Україна" у складі ГС "Крила 8 Сотні" взяли участь у Парламентських Слуханнях за темою: "Державні гарантії соціального захисту учасників антитерористичної операції, Революції Гідності та членів їх родин: стан і перспективи".

З головною доповіддю про проблеми та досягнення у сфері соціального захисту учасників АТО, Революції Гідності та членів їх родин виступив заступник міністра соціальної політики, керівник апарату, Іванкевич В.В. Співдоповідачами виступили представники парламентських комітетів: у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників АТО та людей з інвалідністю; з питань національної безпеки та оборони; з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення; з питань охорони здоров'я.

В процесі обговорення теми слухань та внесення пропозицій до проекту Рекомендацій Слухань виступили 32 учасники: народні депутати, представники громадських об'єднань, держслужбовці, учасники АТО та Революції Гідності, та члени родин загиблих.

На завершення Слухань з заключним словом виступив Олександр Третьяков, народний депутат, Голова Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю.

Стенограма слухань





Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.