Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Змагання зі стрільби присвячені пам'яті загиблого Героя України Олега Міхнюка
 4.11.2016

26-27 жовтня у м.Києві на базі Міжрегіонального центру профтехосвіти автомобільного транспорту та будівельної механізації відбулися Всеукраїнські спортивні змагання зі стрільби присвячені пам'яті загиблого учасника антитерористичної операції Героя України Олега Міхнюка, організовані та проведені Громадською спілкою «Крила 8 сотні» разом з представниками навчального закладу. Представники Товариства учасників бойових дій "Спас-Україна" увійшли до керівництва стрільбами.

Юні стрільці змагалися за особисту та командну першість у стрільбі з пневматичної гвинтівки та пістолета.

27 жовтня на святковому заході присвяченому Дню автомобіліста відбулася церемонія нагородження переможців. Голова правління ГС «Крила 8 сотні» Ірина Міхнюк, дружина загиблого Героя України Олега Міхнюка, вручила нагороди переможцям змагань в особистих номінаціях та команді-переможниці.

Висловлюємо щиру вдячність директору Міжрегіонального центру профтехосвіти автомобільного транспорту та будівельної механізації Коваленку Віктору Михайловичу та викладачу "Захисту Вітчизни" Сиваченку Василю Володимировичу за сприяння та участь в проведенні заходу, а головне за небайдужість до національно-патріотичного виховання молоді та збереження пам'яті Олега Міхнюка, який був випускником цього навчального закладу.



























Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.