Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

"Батя. Дзвони долі"
 7.11.2016

4 листопада 2016 року в рамках святкування 80-річчя студії «УкрКіноХроніка» в столичному кінотеатрі «Ліра» відбулася прем'єра фільму "Батя. Дзвони долі", присвяченого пам'яті першого командира 11 БТРО "Київська Русь" Олександра Леонідовича Гуменюка.

Не дивлячись на те, що це був не перший прем'єрний показ фільму, невеликий кінозал ледь вмістив всіх відвідувачів.

Серед відвідувачів прем'єри була дружина та сини Олександра Гуменюка, його друзі та знайомі, волонтери, бійці та офіцери 11-го батальйону.

Після показу фільму перед глядачами виступили автор та режисер фільму Тетяна Гузик, заступник голови Київської обласної державної адміністрації Дмитро Христюк та другий командир 11-го батальйону Олексій Савич.

На завершення заходу, відвідувачі мали змогу поспілкуватися з автором фільму, та пам'янули полковника Гуменюка і всіх воїнів, що віддали свої життя за волю України.









Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.