Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Загальні збори ГС «Крила 8 сотні»
 31.12.2016

17 грудня спілка «Крила 8 сотні» провела Загальні збори, під час яких був доведений звіт Голови Правління Спілки стосовно діяльності у 2016 році. У Київ прибули керівники відокремлених підрозділів та члени спілки з Київської, Полтавської, Харківської, Запорізької, Чернігівської, Черкаської, Рівненської, Івано- Франківської, Львівської, Луганської, Житомирської, Вінницької, Кіровоградської областей.

Окрім опрацювання засадничих питань, «Крила 8 сотні» нагородила тих, хто впродовж року здійснював волонтерську діяльність, долучався до допомоги бійцям. Було вручено подяки, медалі «Патріот України», «Сильний духом», «Бойовий волонтер України», «За поранення».

Окремою частиною зборів стало вручення державних нагород ветеранам - членам спілки. Для відзначення бійців «Айдару» прибув представник Держслужби у справах ветеранів АТО.

Також були нагороджені діти загиблих учасників АТО, що зараз навчаються в Київському військовому ліцеї ім. Івана Богуна. Вони отримали відзнаки за патріотизм та мужній вибір - продовження справи своїх батьків з захисту Батьківщини у складний для неї час.

Члени спілки підвели підсумки роботи за рік, що минає; провели обговорення стратегічних напрямків діяльності на 2017 р, одними з яких стали - це напрямок патріотичного виховання молоді та моніторинг законодавства, юридична підтримка родин загиблих .













Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.