Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Всеукраїнський інструкторсько-методичний семінар «Кузня захисників України-3»
 11.4.2017

ГС «Всеукраїнське об’єднання військово-патріотичних організацій», Хмельницький осередок ГС ВОВПО в особі Хмельницького обласного осередку ВГО «Українське Реєстрове Козацтво» в співпраці з Державною прикордонною службою України 7-9 квітня провели тематичний Всеукраїнський інструкторсько-методичний семінар на тему «Індивідуальна підготовка бійця» на безкоштовній основі. Із 8 регіонів України керівники та інструктори військово-патріотичних клубів, вчителі предмету «Захист Вітчизни», активісти військово-патріотичного виховання та територіальної оборони зібралися в Національній академії ДПС. Керівництво академії організувало урочисте відкриття цього заходу і провело профорієнтаційне ознайомлення зі спеціальностями, які отримують курсанти закладу. Для учасників була проведена цікава екскурсія по навчальних кафедрах, ознайомлення з учбовою базою закладу та надані друковані інформаційні матеріали.

Спеціалізована загальноосвітня школа №19 міста забезпечила можливість проживання, харчування учасників та надала можливість проведення презентаційного знайомства організацій-учасників та обговорення проблем військово-патріотичного виховання в Україні. Управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької обласної державної адміністрації організували для учасників дуже цікаву екскурсію в місцевий краєзнавчий музей та по місту Хмельницькому.

В перший день заходу керівник семінару Юрій Пустовій провів заняття з ознайомлення з сучасним екіпіруванням солдата в бою на досвіді АТО. На другий день на тактичному полігоні академії учасники семінару з навчальною зброєю пройшли курс індивідуальної підготовки солдата бою по темах: утримання зброї,перезарядка, перенос з плеча на плече, різноманітні положення для стрільби, падіння, зміна позиції та повороти стоячи, сидячи і лежачи, переміщення повзком, кроком та бігом, дії в бою на відкритому просторі, дії при стрільбі з-за укриття, робота в парі. Основам індивідуальної підготовки солдата в бою навчали викладачі кафедри ТСП Національної академії ДПС під керівництвом полковника Сциборовського О.А. Елементам спеціальної підготовки навчав Юрій Пустовій. На третій день викладачами кафедри ТСП було проведено детальне ознайомлення учасників з різноманітними мінами і їх специфікою, що застосовуються в сучасних військових конфліктах. Також пройшло практичне напрацювання основних навиків з тактичної домедичної підготовки. Після проходження навчання кожен учасник отримав сертифікат та друковані методичні матеріали. Всі вони повернулись на місця із новими знаннями, враженнями та досвідом, аби передати своїм вихованцям та однодумцям увесь той патріотичний дух та запал, який панував під час семінару.

Керівництво ГС ВОВПО висловлює велику подяку членам спілки, які профінансували Всеукраїнський інструкторсько-методичний семінар «Кузня захисників України – 3» та Андрію Карнатовському (начальнику Хмельницького штабу «Українського Реєстрового Козацтва») за вирішення організаційних питань на місці. Також спілка висловлює щиру подяку за плідну співпрацю в напрямку популяризації та розвитку військово-патріотичного виховання молоді Державній прикордонній службі Україні та керівництву Національної академії ім. Б.Хмельницького ДПСУ. Особисту подяку від організаторів семінару за сприяння проведення заходу - голові Хмельницької ОДА Корнійчуку Олександру Олександровичу, заступнику голови ХОДА, керівнику апарату Бирці Юрію Ігоровичу, начальнику управління культури, національностей, релігій та туризму ХОДА Труновій Ірині Миколаївні та директору СЗОШ №19 м.Хмельницький Наумову Олександру Володимировичу.

Фотозвіт:



















Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.