Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

"Кузня захисників України-4"
 8.6.2017

2-4 червня у м. Тернополі відбувся Всеукраїнський інструкторсько-методичний семінар "Кузня захисників України - 4" для інструкторів (виховників) з військово-патріотичного виховання дітей та молоді України. Семінар був організований та проведений Всеукраїнським об'єднанням військово-патріотичних організацій за підтримки НСОУ "Пласт".

Тема семінару: Основи сучасної тактичної підготовки.

Три дні інтенсивної роботи були присвячені практичному ознайомленню з основами тактики:

  • робота в підгрупах (двійках, трійках) і в складі групи;
  • переміщення в підгрупах;
  • подолання транспортних шляхів і небезпечних зон; дії підрозділу на марші;
  • робота дозору;
  • засідка і контрзасадні дії;
  • робота групи в приміщенні і на сходах тощо.

Інструктори та учасники семінару ділилися бойовим досвідом та методиками тактичної підготовки, розглядали теоретичні основи та відпрацьовували тактичні прийоми в умовах моделювання бойових ситуацій.

Фотозвіт:





























Представники Центрального Клубу прикладної підготовки "Спас" - Олександр Котлін, Олександр Корнієнко та Олександр Олешко успішно засвоїли програму семінару та отримали сертифікати ВОВПО.

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.