Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Військово-патріотична гра "Юний розвідник України"
 5.9.2017

На Київщині, на теренах м. Фастів 2-3 вересня пройшла  військово-патріотична гра "Юний розвідник України", присвячена Дню військової розвідки України.

Представник Центрального Клубу прикладної підготовки "Спас" - Олександр Котлін взяв участь у організації проведення гри та суддівстві.

У змаганнях, організованих ВОВПО, брали участь команди з різних областей України. Київщина була представлена МВПСК  “Каскад”  м. Фастів, ВПК “Spotter” та ВПК” Боривітер” м. Бориспіль, ВПК” Прикордонник” м. Бровари, КВПВ “Яструб”  м. Миронівка, УДЮТ ”Січ” м. Яготин. З Вінниччини  - ВПК “Форпост” м. Ямпіль, ВСК “Гарт” м. Томашпіль, ВПК “Юний десантник” м. Тульчин. З Хмельниччини – “ОТГ-23”. З Львівщини - “УНСО Яворів” м. Яво-рів.

Перший день розпочався з урочистостей на стадіоні “Машинобудівник” у м. Фастів та продовжився рейдовими завданнями у визначеному районі Фастівщини. На другий день відбулися тактичні ігри з лазертагом.

Завершилися змагання вшануванням пам’яті загиблих за волю України на Соборній площі м. Фастів та нагородженням переможців.

Перше місце посіли: МВПСК  “Каскад” м. Фастів, друге – УДЮТ “Січ”  м. Яготин, третє - ВПК “Spotter” м. Бориспіль , четверте – ВПК ”Прикордонник” м. Бровари.

Фотозвіт:



























Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.