Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Вшанування пам'яті Дениса Ханчича
 15.9.2017

14 вересня відбулося вшанування пам'яті Дениса Ханчича, гранатометника 1 взводу 1 роти охорони 11 батальйону територіальної оборони, що загинув під час виконання бойового завдання в районі смт. Чорнухине Луганської області

Після поминальних заходів на могилі Дениса у Вишгороді, родина та бойові побратими взяли участь у відкритті меморіальної дошки у київській спеціалізованій школі №14 ім.С.Ф.Грушевського, де навчався Денис Ханчич.

Бійці 11 батальйону також були запрошені до спілкування з старшокласниками, де підняли теми мотивації воїнів-захисників України, причин війни та цінностей українського суспільства.

Фотозвіт:



























Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.