Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека - 2017»
 15.10.2017

З 10 по 13 жовтня 2017 року у Міжнародному виставковому центрі відбулася XIV Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека». Міжнародна виставка «Зброя та безпека» вже 14 рік поспіль демонструє найкращі технології українських та іноземних розробників і виробників у сфері безпеки, оборони та спеціальної техніки, і з кожним роком набирає потужності як за кількістю її учасників, так і за якістю представленої продукції. Для представників ТУБД «Спас-Україна» відвідування цієї надзвичайно цікавої виставки вже стало багаторічною традицією,  тож маємо з чим порівняти нинішню експозицію.

Оборонно-промисловий комплекс України був представлений 390 підприємствами-виробниками, які продемонстрували у павільйонах та на відкритих майданчиках більше 80 натурних зразків військової і спеціальної техніки, а також обладнання для виробництва озброєнь.

У виставці взяли участь 35 іноземних компаній з 13 країн світу (Польща, Чехія, Туреччина, Китай, Італія, Пакистан, Швейцарія, ОАЕ, США, Ізраїль, Франція, Німеччина, Бельгія).

Вперше на виставці було організовано національний павільйон Республіки Пакистан, головним учасником якого є підприємство важкої промисловості Heavy Industries Taxila.

Також вперше у заході взяли участь державні та приватні компанії ОПК Туреччини, серед яких - всесвітньо відомі Aselsan, Roketsan, BMC Otomotiv та інші.

У роботі виставки взяли участь офіційні делегації  Польщі, Пакистану, Туреччини,  ОАЕ, Литви, Бразилії, Бангладеш.

Програма заходів складалась з 13 науково-практичних і презентаційних заходів.

На цьогорічній виставці відбувся ряд прем'єрних демонстрацій новинок бойової техніки від вітчизняних та зарубіжних виробників. Зокрема, нової бойової машини "Страж", яка є результатом спільної роботи Житомирського та Київського бронетанкових заводів, разом з ДАХК "Артем", що входять до складу ДК "Укроборонпром". Ця новітня розробка призначена для вогневої підтримки танків на полі бою, забезпечення їхнього захисту та знищення як повітряних, так і наземних цілей – від розрахунків протитанкових ракетних комплексів, до ворожої бронетехніки та вертольотів.





Вперше в Україні, була представлена нова модифікація БТР-4МВ1. Фахівці "Харківського конструкторського бюро ім. Морозова", що входить до складу "Укроборонпрому", значно підвищили броньовий захист машини. БТР-4МВ1 отримав нову фронтальну частину та інші конструкційні зміни, які направленні на підвищення живучості та бойової ефективності машини.



Також на "Зброї та Безпеці-2017" було вперше публічно продемонстровано автоматичний карабін M4 – WAC-47, який виготовляється за ліцензією від уряду США та є результатом реалізації міжнародного проекту.

Визначним учасником цього року стало Міністерство національної оборони Республіки Польща, яке виступило окремим стендом із презентацією натурного зразка самохідної гаубиці KRAB. Додатково оборонно-промисловий комплекс Республіки Польща був представлений об’єднаним стендом польського оборонного концерну PGZ.



Пересувний мінометний комплекс UKR-MMC:





Броньований транспортний засіб, виготовлений українськими волонтерами.





З радістю зустріли на виставці і наших побратимів - ветеранів 11 батальйону, які займаються виробництвом обладнання та спорядження для війська.





Фотозвіт:



























Проведення виставки напередодні Дня захисника України має не лише практичне, а й суспільне значення. Адже виставка «Зброя та безпека» є унікальним інструментом як для поглиблення військової та військово-технічної співпраці із зарубіжними країнами-партнерами, для посилення вітчизняного економічного потенціалу, так і для об'єднання громадян навколо ідеї побудови нової сильної та квітучої України.

Варто зазначити, що одночасно зі "Зброєю та Безпекою", у столиці США – Вашингтоні пройшла глобальна міжнародна виставка Association of the US Army (AUSA), на якій ДК "Укроборонпром" вперше представив передові розробки українського оборонно-промислового комплексу, які вже довели свою ефективність в реальних боях. Участь у цій виставці допоможе Україні посилити позиції надійного та перспективного партнера на міжнародному ринку озброєння.

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.