Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Вічна пам'ять!
 31.10.2017


Вчора під Києвом була вбита з засідки Аміна Окуєва, а її чоловік Адам Осмаєв отримав вогнепальні поранення.

Вперше з Аміною доля звела нас на дорогах війни: у серпні 2014 року у Чорнухиному ми взаємодіяли з батальйоном "Київ-2", в якому служила Аміна. Там і побачили цю жінку-воїна, яка була безжальна до ворогів України, та заслужила повагу своїх бойових побратимів надзвичайно серйозним відношенням до військової справи.



Вже пізніше Аміна стала публічною особою, на яку звернули увагу ЗМІ.

Відповідно оцінили її роль та внесок у боротьбу проти російського імперіалізму і вороги. Вже після першого замаху на життя Адама та Аміни розгорнулася інформаційна кампанія з їхньої дискредитації, другу хвилю якої можемо спостерігати і зараз.

Не будемо навіть згадувати брудні плітки, бо ніщо не має більшого значення ніж справи людини. Шарлатани і фальшивки не пішли добровільно лікарями на Майдан чи простими бійцями ризикувати життям заради України у невизначеність і невідомість літа 2014-го.

Вічна пам'ять справжній людині - Аміні Окуєвій! Імперським упирям не допоможе ніщо, а український і чеченський народи все одно виборють волю разом з іншими народами, поневоленими Росією.

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.