Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Всеукраїнський семінар-тренінг «Форпост-Північ»
 2.11.2017

24-28 жовтня в місті Батурині на Чернігівщині за підтримки Міністерства молоді та спорту України відбувся Всеукраїнський семінар-тренінг “Форпост–Північ“.

В організації заходу взяли участь: Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА, Сосницька районна ГО Спортивний клуб «Анти», Чернігівська обласна громадська спортивно-патріотична організація «Січ», Громадська організація Патріотичний центр «Український іноземний легіон», Громадська організація «Дозір «Крук», Громадська організація «Вогонь Відродження», Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Сокіл», Бахмацька районна спілка учасників АТО, районний військово-історичний музей ім. М.П. Кирпоноса, Всеукраїнський музичний батальйон, Бахмацька районна рада, Бахмацька міська рада, Батуринська об’єднана територіальна громада.

Учасниками семінару-тренінгу стали більше сотні дітей з Житомирської, Черкаської, Сумської, Полтавської, Запорізької та Донецької областей. До проведення семінару були залучені досвідчені інструктори з військово-прикладних напрямків підготовки, лектори, митці, історики, громадські діячі. Тож за п'ять днів учасники семінару реалізували щільну та різнопланову програму, яка включала в себе як зайняття з військово-прикладної підготовки, так і історично-культурні заходи та живе спілкування з цікавими особистостями.

Вогнева, тактична та інженерна підготовка, рукопаш, тактична медицина, основи виживання та висотної справи - неповний перелік дисциплін, з якими ознайомилися учасники семінару.

Для дітей була організована широка культурна програма. Щовечора відбувався перегляд фільмів присвячених українській героїці минулого та сьогодення. Перед учасниками виступали: доброволець «Правого сектору» співак Олексій Бик, продюсер «5 каналу», письменник Ростислав Мартинюк, науковий співробітник Українського інституту національної пам’яті Павло Подобєд, ветеран війни з Росією - мер Конотопу Артем Семеніхін, Герой України Левко Лук’яненко, соліст гурту «Тінь Сонця» Сергій Василюк. А в останній день заходу на учасників чекала екскурсія до Цитаделі Батуринської фортеці.

На запрошення ГО «Дозір «Крук», в якості інструктора з тактичної підготовки до участі в семінарі був залучений голова ГО "ТУБД "Спас-Україна" та інструктор Клубу "Спас" Олександр Олешко.

Дякуємо організаторам за можливість долучитися до проведення цікавого та важливого для національно-патріотичного виховання української молоді заходу.

Фотозвіт:







































Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.