Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Семінар "Досвід Мужніх - 2017"
 30.11.2017

25-26 листопада 2017 року на Київщині, у Миронівському районі у селі Карапиші, на базі дитячого закладу оздоровлення та відпочинку “Зоряний” управлінням молодіжної політики та національно-патріотичного виховання спільно з Комунальним закладом Київської обласної ради “Київський обласний молодіжний центр” та громадською спілкою “Всеукраїнське об’єднання військово-патріотичних організацій” було проведено семінар “Досвід Мужніх”.



Семінар був спрямований на консолідацію зусиль активістів, що працюють в галузі військово-патріотичного виховання молоді, та створення єдиної програми дій по підготовці молоді до виконання свого конституційного обов’язку .



У заході взяли участь представники та керівники військово-патріотичних та військово-спортивних клубів, молодіжних громадських організацій Київщини та інших областей. Центральний клуб прикладної підготовки «Спас» на семінарі представляли Олександр Котлін та Дмитро Рябий.



Відкрив семінар начальник відділу національно-патріотичного виховання КОДА Андрій Рибалко. У своєму виступі висвітив питання комунікацій між громадянським суспільством та органами центральної і місцевої влади на виконання Програми національно-патріотичного виховання в Київській області на 2017-2020 роки.

Основним завданням семінару були презентації, аналіз та підведення підсумків всеукраїнських заходів з військово-патріотичного виховання за 2017 рік. Учасники семінару обмінялися досвідом, обговорили проблемні питання та визначили попередній план заходів на 2018 рік.

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.