Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Військово-спортивний турнір “Бойова готовність” пам’яті лейтенанта Івана Ступака
 1.2.2018

27 – 28 січня 2018 року у місті Фастів, на базі військово-патріотичного спортивного клубу “Каскад”, пройшов Відкритий всеукраїнський військово-спортивний турнір “Бойова готовність” в пам’яті загиблого воїна АТО лейтенанта Івана Ступака

Захід пройшов під егідою Всеукраїнського об’єднання військово-патріотичних організацій за сприяння Відділу з питань молоді та спорту виконавчого комітету фастівської міської ради.

Змагання проходили за програмою військового триборства: фізична підготовка, військовий рукопаш, стрілецька підготовка. У змаганнях взяли участь представники 11команд віком від 10 до 13 років.

Найкращі результати у триборстві показали команди МВПСК “Каскад” з м. Фастів з Київщини, ГО “ОТГ - 23” з міста Шепетівка з Хмельниччини та військово – спортивний клубу “Гарт” з смт. Томашпіль з Вінниччини.

Представник Центрального клубу прикладної підготовки «Спас» Олександр Котлін був залучений до організації проведення турніру в якості секретаря суддівської комісії.

Фотозвіт:

































Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.