Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Петро Билина «Війна кличе. Стань переможцем! Нотатки на полях російсько-української війни»
 25.4.2018

Представляємо книгу, автором якої є братчик Петро Билина «Війна кличе. Стань переможцем! Нотатки на полях російсько-української війни».



«Книга нотаток бійця добровольчого батальйону особливого призначення «Золоті ворота» Петра Билини – документ нашого часу, що невдовзі, безсумнівно, стане одним із джерел для дослідників історії російсько-української війни, що триває нині. Спокійне споглядання воєнних дій, свідком і учасником яких у 2014-2015 роках випало стати авторові цих нотаток, це тло для проникливих роздумів над долею нашої країни, подіями її минулого та сьогодення».

(Видавнича рада)

«…Це твір про Правду, що сторіччями балансує на линві між українським Раєм та Пеклом. Про ту Правду, яку треба доводити, як найскладнішу теорему, хоч московський чобіт на нашій землі, постріли їхніх градів і танків, понад СІМ тисяч убитих, 100 закатованих на Майдані, повсюдна блекота московської мови, олігархи-бандити при владі, більшість розм’яклих і спантеличених людей вже все довели: не буде Української держави, коли безжально не знищити ворога всередині і ззовні. Знищити священною, національно-визвольною Українською Війною, що цілком логічна, закономірна, неминуча. Бо більша частина країни ментально колонізована, менша – національно свідома, а ще інша, значна частина – ні богові свічка ні чортові кочерга: ліш би нє било войни…».

(Ірина Фаріон, політик, доктор філології, професор. Передмова.)

«…З мене мав вирости хохол-яничар або пригноблений хохол зі зламаним, роздвоєним сумлінням, або просто злодійкуватий хохол яко савєтскій чєлавєк. Якось не сталося…».

(Петро Билина. Мій життєпис.)

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.