Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Фотозвіт "Холодноярівський табір Січової школи Центрального клубу прикладної підготовки "Спас"
 12.5.2018

Центральний клуб прикладної підготовки "Спас" в особі членів та засновників - учасників АТО та діючих військовослужбовців - висловлює подяку інструктору Клубу Дмитру Рябому та члену Ради Українського козацтва при Київській обласній державній адміністрації Василю Середенку за активну участь у відновленні традиції організації та проведення холодноярівських польових вишколів для молоді, яка тимчасово була перевана обставинами війни.

Дмитро Рябий: "Весняний похід до Холодного Яру це вже традиція для козаків та вихованців Січової школи ЦКПП "Спас". Черкащиною погуляли, біля холодноярських дубів потерлись. Невгамовну молодь пустили збити росу на козацьких стежках, з дядьком Місяцем поздороватись та на курганах, під зорями, духу козацького зачерпнути. Зустрілись зі старими друзями , гарно попрацювали а ще краще відпочили."

В рамках програми табору для молодих вихованців провів заняття з бойової підготовки заступник голови Клубу, лейтенант ЗСУ Олександр Корнієнко: "Проводячи заняття для молоді за темами тактичної підготовки, вчергове добрим словом згадав наших батальйонних (11 ОМПБ) командирів і наставників за передану надзвичайно ефективну в умовах жорстких вимог війни Школу бойової підготовки."

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.