Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Співробітництво Україна – НАТО
 12.5.2018

Члени Товариства учасників бойових дій «СПАС-Україна», офіцери резерву Збройних Сил України Олександр Олешко, Андрій Лагутін та Олександр Корнієнко успішно пройшли перепідготовку по курсу «Маркетинговий менеджмент» по програмі НАТО-Україна з реформування сектору безпеки і оборони під керівництвом провідних вчених Інституту економіки і управління в нафтогазовому комплексі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу та Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

Висловлюємо щиру подяку професору, доктору економічних наук, завідувачу кафедри маркетингу і контролінгу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, судовому експерту-економісту Ірині Перевозовій  за сприяння та активну громадську позицію у вирішенні питання подальшої підготовки/перепідготовки військовослужбовців ЗСУ – учасників АТО.

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.