Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

 Відновлення проекту видання книги О.Косухи
"Вільний спосіб життя"
 17.6.2018

За рік до початку російської агресії, анексії Криму та вторгнення на Донбас терористично-окупаційних військ "духовно-скрєпной", Козацьким Братством бойового Звичаю Спас "Сокіл" за домовленістю з автором, нашим братчиком Олександром Косухою, було розпочато роботу з підготовки до офіційного видання книги "ВІЛЬНИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ. Незнищенна традиція воїнів-охоронців Краю та споконвічні принципи самоорганізації українців".

З початком бойових дій козаки Братства стали до зброї у складі 11 батальйону територіальної оборони, 14 окремої механізованої бригади, 8 окремого полку спеціального призначення, батальйонів МВС "Харків-1" та "Слобожанщина", всі проекти Братства було призупинено.

На сьогодні разом з демобілізацією частини членів організації, ми поетапно, в міру можливостей що з'являються, поновлюємо свою діяльність щодо реалізації запланованих поектів. Тож з радістю повідомляємо друзям, партнерам та іншим зацікавленим особам про відновлення надважливого соціального проекту - видання книги Олександра Косухи, в рамках якого готується оновлена редакція книги.

Щиро вдячні письменнику, поету та журналісту, члену Національної спілки письменників України Павлу Вольвачу та письменнику, доктору філософії в галузі політології, політичному та громадському діячу, директору видавництва "Український пріоритет" Володимиру Шовкошитному за участь та сприяння у реалізації проекту.

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.