Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Форпост-Північ: Пробудження Нації
 25.8.2018

З 12 по 18 липня в с.Матіївка, що біля Батурина відбулась Всеукраїнська національно-патріотична акція "Форпост-Північ: Пробудження Нації".

Програма була насичена: основи тактики, топографії, володіння зброєю, саперної справи, рукопашного бою та тактичної медицини. Лекції з історії України періоду 1918-2018 рр.та вечірні гутірки біля вогнища, де учасників знайомили з героїчними постатями російсько-української війни, залишили слід не тільки в серцях дітей – небайдужими були й усі причетні дорослі.

У якості своєрідного бонусу всі мали змогу спробувати себе в страйкболі та лазертагу, покататися на байдарках, випробувати себе на туристичній смузі перешкод та познайомитися з історією гетьманської резиденції – міста Батурин.

Підсумком навчань була велика Теренова гра, де діти на практиці мали можливість реалізувати отримані знання.

Гостями заходу були відомі гурти: Сергій Василюк ("Тінь сонця"), "Колір ночі", Святослав Бойко ("Широкий лан").

Захід відбувся за підтримки Міністерства сім'ї, молоді і спорту України.

Фотозвіт:















































Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.