Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Покрова-2012
 10.10.2012

5-7 жовтня 2012 року в рамках приурочених до свята Покрови заходів, козаки Козацького братства бойового Звичаю Спас «Сокіл» Рівненської, Олександрійської та Київської сотень взяли активну участь в роботі ради Козацької громади Київщини та закритому семінарі з гопки-спасу, організованому Центральним клубом прикладної підготовки «Спас» (м. Київ).

Козаки Братства «Сокіл» щиро вітають Заворотнього Віктора Петровича зі вступом до лав братчиків, а сотенного командира Рівненської сотні Мельника Максима з досягненням найкращих показників серед учасників традиційного покровського заходу - стрілецького свята ім. Отамана Бульби-Боровця.



Учасники закритого семінару з гопки-спасу.

Експерт клубу Віктор Заворотній тестує навчальну зброю.


Посвята в братчики Віктора Петровича Заворотнього.


Початок стрілецького свята ім. Отамана Бульби-Боровця 2012-го року.



Стрілецькі конкурси.


Відзначення учасників свята.


Найкращий стрілець свята - голова Рівненської сотні братства Максим Мельник.




Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.