Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

11-му Батальйону 2 роки!
 4.5.2016

3 травня 2016 року в приміщенні Київської обласної державної адміністрації відбулося відзначення другої річниці з дня створення 11-го Батальйону територіальної оборони (зараз 11 ОМПБ).

Під час заходу в вестибюлі КОДА діяла мобільна фотовиставка "Героїчний 11 окремий мотопіхотний батальйон "Київська Русь" Олександра Макаревича.

Зал КОДА був повний - захід відвідали не лише бійці батальйону з рідними та друзями, а й волонтери, представники громадських організацій та органів державної влади.

В урочистій атмосфері учасники заходу віддали шану загиблим товаришам, та привітали з нагородженням бійців батальйону і волонтерів.





Відзначення другої річниці відбулося і на позиціях 11 ОМПБ в Луганській області, де батальйон виконує поставлені бойові задачі.

Клуб "Спас"




Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.