Військове братство








Наша кнопка:


Наші партнери:



ГО ТУБД "Спас-Україна" не співпрацює, та не має жодного відношення до ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас" та її регіональних структур.

Архів новин за 2005 рік


Татарський Сабантуй
20.6.2005

19 червня київські спасівці виступили з показовим на татарському народному святі "Сабантуй".

Докладніше >>>



13.6.2005

Щиро вітаємо з днем народження Голову Київського осередку Спас, Віце-президента ВГО "Всеукраїнська Федерація Спас" Корнієнка Олександра Володимировича. Зичимо козацького здоров'я, творчої наснаги, перемог у всіх сферах життя і всіляких гараздів. До привітань приєднуються всі учні Київського осередку.



31.5.2005

29 травня спасівці виступили з показовим на Фестивалі бойових мистецтв, що був організований Київським відділенням міжнародної Академії поліції.



Показовий виступ на Трухановому острові
18.5.2005

18 травня у наметовому містечку для гостей Києва "Euro-Camp" у рамках представлення НаУКМА для Європи відбувся показовий виступ спасівців.

Докладніше >>>



17.5.2005

Український Військово-козацький Інститут ім. Великого князя Святослава, Міжрегіональна Академія управління персоналом, Громадська організація "Звичаєва громада Українського козацтва", Всеукраїнське козацьке військо та Всеукраїнська федерація "Спас" організували акцію на підтримку здорового способу життя, здорової моралі і здорового українського козацького духу. Акція засуджує прояви фізичних та моральних збочень в українському суспільстві, зокрема серед української молоді.


Архів новин

Клуб "Спас"



Дані музичні твори розміщені з метою ознайомлення користувачів сайту з воїнською (зокрема козацькою і повстанською) та народною пісенними традиціями. Братство дякує авторам і виконавцям цих та подібних музичних творів за значний внесок у відновлення пісенних традицій.